Despre noi

Tipografia S.C. “Gutenberg” S.A. Arad este o tipografie cu istorie și tradiție. Aceasta s-a născut în anul 1948, în urma fuziunii dintre tipografia ”Gutenberg”, situată la acea vreme în clădirea sucursalei arădene a Băncii Naționale de pe Bulevardul Republicii (astăzi, Bulevardul Revoluției), și tipografia ”Aurora”, localizată pe Bulevardul Armata Poporului (actualul Bulevard Decebal). Această fuziune a permis dezvoltarea în timp a serviciilor oferite clienților, astfel în anul 1976, mutarea tipografiei într-o nouă clădire, mai spațioasă, a fost posibilă, pe Calea Victoriei nr. 41-43, clădire care adăpostește și în prezent procesul tipografic de înaltă calitate.

În decursul celor peste 65 de ani de la înființare, tipografia ”Gutenberg” a excelat în ceea ce privește calitatea, profesionalismul și seriozitatea față de clientelă, astfel ajungând la un renume local și, desigur, național. Trăind în secolul vitezei, tipografia S.C. ”Gutenberg” S.A. Arad pune mare preț pe promptitudinea executării comenzilor, asigurându-se astfel un termen de livrare în cel mai scurt timp posibil.

Experiența tipografică acumulată de-a lungul timpului a mărit spectrul serviciilor oferite, astfel, ne putem mândri astăzi cu următoarea ofertă de servicii tipografice: imprimate personalizate cu regim special sau comune, imprimarea pliantelor, ziarelor, ambalajelor, afișelor, calendarelor, felicitărilor, invitațiilor, biletelor și abonamentelor de călătorie, precum și a multor alte produse cu care avem de-a face zi de zi.